A rajzoló

Hrubos Margit a nevem, 1969. 12 21-én születtem ide, Magyarországra.

Egyszerű, faragott sakkfigura vagyok az asztalon. Pont mint Te. Játszótárs. És Tudjátok, a játék után ugyanabba a dobozba térünk majd vissza mindannyian!

Dekoratőr a szakmám, a kreatív hobbi területén is dolgoztam sokáig. Mindig is érdekelt a látvány, és ami mögötte van. A harmónia, a művészi megvalósulás. Elkényeztetett az élet, mert mindezt megélhetem, a munkámban is. Most már fő tevékenységem, hogy meditációs képeket készítek egyénileg is, közösségben is. Jelenleg a Szakrális Geometria irányába mélyítem a tudásom.

Szeretem a szabadság ízét, a belső utazásokat, kalandokat. Szeretem az embereket, az állatokat, az egész csodálatos, körénk rajzolt világot. Őszintén hálás vagyok a nagyszerű útitársakért : szeretetteljes családomért, a remek barátokért.

Egyszercsak úgy fordult az én történetem, hogy rátaláltam a rajzmeditációra, a Zentangle típusú rajzolásra. Ahogy tollam hegye megérintette a papírt, elöntött a finom, könnyű teljesség-érzés, ami azóta is átszövi napjaimat. Csak rajzolni, szabadon, inspiratívan, minden elvárás nélkül. Ennél szebbet el sem tudok képzelni!

Szeretném minél többeteknek átnyújtani ezt a derűs, könnyed életérzést, mely oly egyszerűen megvalósítható : csak egy füzet és egy toll kell hozzá. És hogy átengedd magad a pillanatnak. Gyertek kóstoljatok bele! Érezzetek meg minél több ízt, zamatot a kápráztatóan szép világunkból !

Várlak benneteket szeretettel,

Margo